Victoria e-Trekking 7.7 2019

Nu €2.549 €2.999

Aangeboden door Special-e-Bikes

Contacteer Special-e-Bikes

Beschrijving

Prachtige demo-fiets. Model 2019. Mag weg met mooie korting om plaats te maken voor de modellen 2020. Slechts 183 km. Perfecte staat.

Bijzonderheden

  • Type versnelling: Naafversnelling
  • Motorfabrikant: Bosch
  • Vorm frame: Lage instap
  • Model 2019

Productspecificaties

Aandrijving: Bosch Active Line Plus met Gates CDX-riem. Accu: Bosch Li Ion 36V, 500W. Versnelling: 8-speed Shimano Nexus vrijloop. Hydraulische Shimano schijfremmen.

Winkelinformatie

Bezoek zeker onze website eens voor meer informatie...www.specialebikes.be

Beleid voor verzending & levering

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.